۱۵۰۰ واحد انبوه‌سازی در حال ساخت است.

« هم‌اكنون 1500 واحد مسكوني به صورت انبوه‌سازي در ايلام در حال ساخت است در حاليكه 6 هزار تقاضا براي مسكن در استان وجود دارد.»


مهندس نادر شوهاني ـ رييس انجمن صنفي انبوه‌سازان مسكن استان ايلام ـ در گفت‌وگو با خبرنگار مسكن ايسنا افزود:« اين تعداد واحد انبوه‌سازي از سال 78 تا 83 پروانه ساخت گرفته‌اند و تاكنون 500 واحد از آنها به مردم تحويل داده شده است.»


وي افزود:« سقف وام و تسهيلات دولتي در نظر گرفته شده براي هر واحد انبوه‌سازي در استان 60 ميليون ريال است كه بسيار ناچيز محسوب مي‌شود. اين در حاليست كه دولت بايد 80 درصد هزينه‌هاي ساخت هر واحد را به‌صورت تسهيلات در اختيار انبوه‌ساز قرار دهد.»


شوهاني كمك دولت را در بهبود وضعيت مسكن استان خواستار شد و اضافه كرد:« انبوه‌سازان پس از ساخت اين واحدها در استان با مشكل تفاوت قيمت تقاضا و قيمت تمام شده واحد مواجه‌اند به‌گونه‌اي كه قيمت تقاضا پايين‌تر از قيمت تمام شده است.»


بلند مرتبه‌سازي در ايلام از سال 78 آغاز شده و پيش از آن بلند مرتبه‌سازي در شهر ايلام وجود نداشته است.

نظرات ارسال نظر
عمر سایت: 17سال و 17ماه و 9روز