تدوین استراتژی توسعه‌ی صنعتی ایلام و اعلام ۱۳۰ طرح اولویت‌دار

رييس سازمان صنايع و معادن استان ايلام گفت: استراتژي، خطوط و محورهاي توسعه‌ي صنعتي استان همراه با اولويتهاي سرمايه‌گذاري در بخش صنعت و معدن به منظور جذب سرمايه‌گذاران اين بخش، تدوين و ارائه شد.

مهندس غلام سليماني، با اعلام اين خبر به خبرنگار صنعت و معدن ايسنا گفت: صنايع كوچك با ارزش افزوده‌ي بالا و رقابت‌پذيري، صنايع تبديلي كشاورزي، ايجاد صنايع مكمل براي توسعه‌ي دام، زراعت و باغباني، صنايع زيربخش پتروشيمي، صنايع نو بر مبناي نانوتكنولوژي و صنايع tech و high و صنايع الكترونيك، بازسازي و نوسازي واحدهاي صنعتي و تكميل طرحهاي نيمه‌تمام استان از جمله‌ي اين محورها هستند.

وي در مورد خدماتي كه صنايع و معادن استان براي پيشبرد اين برنامه‌ها ارائه مي‌دهد، گفت: ارائه‌ي مشاوره و راهنمايي دقيق، تامين زمين از طريق شهركهاي صنعتي، ايجاد امكان استفاده از صندوق ذخيره‌ي ارزي با شرايط ويژه‌ي 10 درصد سهم مجري با بهره‌ي 3 درصد پرداخت يارانه، معافيت گمركي جهت ترخيص ماشين‌آلات خط توليد، معافيتهاي مالياتي بدون در نظر گرفتن نوع كالا به مدت 10 سال، هماهنگي با گمرك مهران به منظور صدور كالا و ارائه‌ي خدمات اداري با حداقل بروكراسي اداري و تامين برق به صورت اقساطي از جمله‌ي اين خدمات است.

سليماني زمينه‌هاي سرمايه‌گذاري در صنعت و معدن استان ايلام را شامل بخش صنايع شيميايي و سلولزي با 64 عنوان طرح اعلام شده، صنايع كاني غيرفلزي و معدني با 8 عنوان طرح، واحدهاي نساجي و چرم با 10 عنوان طرح، صنايع غذايي و دارويي با 17 عنوان طرح و صنايع فلزي، برق و الكترونيك با 31 عنوان طرح عنوان كرد.

وي اضافه كرد: مرز بين‌المللي مهران در حال حاضر بزرگترين مزيت براي صدور محصولات صنعتي سرمايه‌گذاران به بازارهاي عراق و حل مشكل فروش و بازاريابي در استان است.

گفتني است كه استان ايلام هم اكنون داراي 8 شهرك صنعتي فعال و در دست اجرا است كه شهرك صنعتي اول ايلام با استقرار 51 واحد صنعتي و شهركهاي دهلران و مهران هر كدام به ترتيب با 7 و 2 واحد صنعتي فعاليت مي‌كنند و شهركهاي صنعتي ايوان، شيروان چرداول، آبدانان، دره‌شهر و شهرك صنعتي دوم ايلام نيز در حال راه‌اندازي است و بيش از 290 واحد صنعتي كوچك و بزرگ در استان فعال مي‌باشد.

نظرات ارسال نظر
عمر سایت: 17سال و 20ماه و -11روز