فرودگاه ایلام به مرز هوایی ارتقا مییابد
مدیر فرودگاه ایلام اعلام کرد: مانعی برای ارتقای مرز هوایی فرودگاه ایلام وجود ندارد و با تایید وزارت کشور و تصویب هیات دولت این فرودگاه به مرز هوایی ارتقا مییابد.
به گزارش ایسنا، مجتبی بیاتی با اشاره به طرح توسعه فرودگاه ایلام اظهارکرد: از سال 86 طرح توسعه فرودگاه ایلام با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال اجراست به طوریکه این توسعه شامل بهسازی، تطویل باند، رفع موانع پروازی بوده است.
وی با بیان اینکه شرایط لازم برای پذیرش ایرباس 320 در فرودگاه ایلام فراهم شده است، ادامه داد: پروژههای نصب ILS، سیستمهای ناوبری و هواشناسی در فرودگاه عملیاتی شده و هم اکنون مقاومت باند از 30 به 58 و طول باند از 2800 به 3200 متر افزایش یافته است.
بیاتی اضافه کرد: برداشتن موانع پروازی، توسعه اپرون از 12 هزار و 500 مترمربع به 25 هزار مترمربع برای چهار هواپیما بهطور همزمان از دیگر طرحهای توسعهیی در این فرودگاه بوده است.
مدیر فرودگاه ایلام با اشاره به موضوع ارتقای فرودگاه ایلام به مرز هوایی گفت: ارتقای فرودگاه به مرز هوایی در سفر سوم هیات دولت دهم مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تاکنون چهار جلسه در وزارت کشور برگزار شده که امیدواریم با تایید وزارت کشور و مصوبه هیات دولت، فرودگاه به مرز هوایی ارتقا پیدا کند.
وی اظهار داشت: کمیسیونی متشکل از هشت وزارتخانه در وزارت کشور موضوع فوق را مورد بررسی قرار دادند که هر کدام از آنها مواردی را مطرح کردند.
بیاتی ادامه: در حال حاضر معایب رفع شده است و خوشبختانه مشکل خاصی برای این امر وجود ندارد و گزارش تکمیلی نیز در تاریخ 92.5.26 توسط استانداری به مدیرکل امور مرزی ارسال شده که امیدواریم با بررسی نهایی، به مرز هوایی ارتقا پیدا کند.
بیاتی با اشاره به اینکه هماکنون در فرودگاه ایلام روزانه چهار پرواز رفت و برگشت صورت میگیرد، گفت: تردد زائران در این فرودگاه نسبت به استانهای دیگر چشمگیر است بهطوری که روزانه پنج تا شش هزار زائر در این استان تردد میکنند بنابراین چهار پرواز رفت و برگشت جوابگوی این تعداد مسافر نیست.
مدیر فرودگاه استان ایلام افزود: با توجه به اینکه این استان از نظر صنعت نفت و گاز و پتروشیمی از پیشرفت مناسبی برخوردار است، گفت: سعی داریم فرودگاه استان را توسعه دهیم بهطوری که پروازهای بیشتری در این فرودگاه صورت بگیرد.
وی افزود: در این راستا درخواست افزایش تعداد پروازها از چهار به 10 پرواز رفت و برگشت به مسئولان شرکت فرودگاههای کشور ارائه شده است.
وی تصریح کرد: طی هفت ماهه اول امسال تعداد 841 پرواز و 78هزار و 23 مسافر و جابجایی 423 هزار و 903 کیلو گرم بار در این فرودگاه انجام شده است.
بیاتی خاطرنشان کرد: طی سالهای گذشته برای توسعه باند فرودگاه و همچنین توسعه و روکش اپرون 200 میلیارد ریال هزینه شده و برای ساخت سالن 4500 متری پروازهای خارجی 130 میلیارد ریال برآورد شده که از طریق استان هزینه میشود و برای تجهیزات آنهم که 100 میلیارد ریال پیشبینی شده، با مناقصهای که برای این موضوع صورت میگیرد، شرکت سرمایهگذار آن را هزینه خواهد کرد.