معاوناول رییسجمهوری :استانایلام باید به دروازه ورود بهکشور عراقتبدیل شود
معاون اول رييس جمهوري گفت:استان ايلام بايد به دروازه ورود به كشور عراق تبديل شود.
دكتر "پرويز داوودي" دوشنبه شب در نشست اعضاي شوراي اداري استان ايلام افزود: كشور عراق با توجه به وجود مشتركات مذهبي و تاريخي دو ملت و نزديكي عتبات عاليات به استان ايلام، داراي ويژگيهايي است كه هيچ كشور ديگري مشابه آن نبوده و اگر از اين پتانسيل استفاده شود، اين استان به دروازه ورود به كشور عراق تبديل خواهد شد.
وي اظهار داشت: اين استان با ۴۳۰كيلومتر مرز مشترك با كشور عراق بايد پرچمدار و علمدار حركت فكري و سازندگي در ارتباط با ايران و عراق باشد.
وي بيان كرد: با خروج اشغالگران، كار مشاركت در سازندگي و پيشرفت كشور عراق آغاز شده و مردم اين استان بالاترين استحقاق و اولويت را براي انجام اين كار دارند.
داوودي گفت: مردم اين استان بايد در اين امر پيشرو بوده و در انجام پروژههاي مختلف از جمله راههاي ارتباطي، مواصلاتي، راهآهن مشاركت هرچه بيشتر داشته باشند.
وي افزود: اين استان بايد از اين موقعيت بالقوه نهايت استفاده را برده و در مرآودههاي تجاري و سرمايهگذاري با كشور عراق بيشتر همكاري كند.
معاون اول رييس جمهوري ضمن درخواست از مسوولان براي ارايه طرحها و برنامههاي خود در اين زمينه، تصريح كرد: ارتباطات دو كشور به سرعت در حال افزايش است و ما بايد خود را براي اين امر آماده كنيم.
وي افزود: براي اين امر زيرساختهاي مناسبي نياز است كه بايد با سرعت و گستردگي بيشتري در اين استان ايجاد شود.
داوودي از مديران استان خواست: همانند رييس جمهوري به عنوان بالاترين مقام اجرايي كشور، با پايينترين طبقات مردم ارتباط برقرار كنند.
وي تاكيد كرد: مديران بايد مراجعه به مردم، رسيدگي به امورات مردم و شنيدن درد دلهاي آنها را سرلوحه كار خود قرار دهند.
وي با اشاره به اينكه بخش عظيمي از موفقيت رييس جمهور مديون دعاي مردم است، گفت: اگر مديران طبقات پايين جامعه را فراموش كنند، هيچگاه به موفقيت دست نمييابند.
وي در زمينه طرحهاي مصوب سفر هيات دولت به استان ايلام گفت: گروههاي كارشناسي در بازديدهاي نمونهاي از طرحهاي اين استان گزارشي در زمينه پيشرفت فيزيكي اين طرحها ارايه كردند.
معاون اول رييس جمهوري با اشاره به اينكه اجراي طرحها در اين استان با متوسط پيشرفت فيزيكي ۷۰درصد در دست اقدام است، افزود: ۶۰درصد اعتبار مصوب سفر هيات دولت به اين استان داده شده و از نظر زمان نيز ۶۴درصد زمان گذشته است.
وي اظهار داشت: بدين ترتيب پيشرفت فيزيكي طرحها در اين استان به طور متوسط نسبت به زمان و بودجه جلوتر است.
وي با تاكيد بر اينكه سرعت تحولات در دنيا بسيار سريع است، تاكيد كرد:
سرعت اجراي طرحها نيز بايد افزايش يابد.
دكتر داوودي از مسوولان استان خواست: مشكلات اجراي طرحها و پروژههاي مصوب سفر هيات دولت به اين استان را ارايه كرده تا پس از بررسي راهكارهاي لازم در خصوص رفع مشكلات آنها ارايه شود.
استاندار ايلام نيز در اين نشست گفت: از مجموع ۶۳مصوبه سفر سال گذشته هيات دولت به اين استان، ۶۲مصوبه اجرايي شده است.
"عليمحمد آزاد" افزود: از اين تعداد ۳۳مصوبه به طور قطعي انجام شده و نياز به پيگيري ندارد، ۲۳مصوبه در حال انجام، شش مصوبه در حال پيگيري و يك مورد نيز بدون اقدام است.
وي بيان كرد: برخي از اين پروژهها مانند تجهيز و نوسازي ۱۰۰هزار هكتار از زمينهاي دشت عباس به زمان نياز داشته و سالانه ۲۰هزار هكتار از اين زمينها تجهيز و نوسازي ميشود.
وي ضمن ابراز اميدواري به اينكه اعتبارهاي لازم براي اجراي مصوبه انجام نشده هيات دولت در اين استان تخصيص داده شود،خاطر نشان كرد :از مجموع ۷۰۰ ميليارد ريال اعتبار در نظر گرفته شده سفر هيات دولت در طي دو سال، تاكنون بيش از ۴۵۰ميليارد ريال به اين استان اختصاص يافته است.
آزاد با تاكيد بر اينكه اجراي مصوبات سفر هيات دولت نقش موثري در توسعه زيربنايي استان ايلام دارد، اظهار داشت: با تحقق كامل اين مصوبات، اين استان در يك افق چندساله به سطح استانهاي برخوردار كشور نزديك ميشود.